İSTESOB BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE BAYRAMI KUTLADI

ESNAF CAMİASI BAYRAMLAŞTI

Esnaf camiasının geleneksel bayramlaşma töreni, Kurban Bayramı’nın üçüncü günü İSTESOB’da gerçekleşti. Oda başkan ve yönetim kurulu üyelerinin büyük ilgi gösterdiği törende konuşan Başkan Faik Yılmaz,” Esnaf camiamızın ve milletimizin bayramı kutlu olsun. Güzelliklerle dolu, sağlıklı, birlik ve beraberlik içinde mutlu bir bayram geçirmenizi diliyorum” ifadelerini kullandı.

İSTESOB ailesi birlik ve beraberliğini bayram günlerinde de sürdü. Bayramın 3. Günü, İSTESOB’un toplantı salonu, bayramlaşmaya gelen oda başkan ve yönetimleriyle doldu taştı. Neşe dolu sohbetlerin yaşandığı bayramlaşma töreninde teşkilat temsilcileri, bayram sevincini beraber yaşadılar. Bayramlaşma törenine katılan esnaf temsilcileri, bayramın ülkemize huzur ve bereket getirmesi dileklerini paylaştılar. Bayramlaşma töreninde Yenibosna Birleşik Esnaf Odası Başkan Vekili İlhami Günler  Erzurum yöresinden bir Âşıkâne okudu. Türküsünde ‘merhaba’ diyerek başlayan Günler,  bayram merasiminde neşeli anların yaşanmasına neden oldu.

Yaklaşık iki saat süren bayramlaşma merasimine, İSTESOB Başkan Vekili Mesut Şengün ve duayen başkanlardan Hüsnü Çınar ve Temel Çoruh da katılım gösterdi.