EYÜP BELEDİYE BAŞKANI’NDAN İSTESOB ZİYARETİ

KAYBOLMAYA YÜZ TUTMUŞ MESLEKLERE BİRLİKTE HAYAT VERECEKLER

İSTESOB’u ziyaret eden Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Başkan Faik Yılmaz’la kaybolmaya yüz tutmuş meslekler konusunu ele aldı ve birlikte yeni projelere imza atabileceklerini belirttiler. Başkan Yılmaz görüşmede, kaybolan ve kaybolmaya yüz tutmuş meslekleri tekrar gün yüzüne çıkartmakta kararlı olduklarının altını çizdi.

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın İSTESOB’u ziyaret etti. Başkan Faik Yılmaz ile görüşen Remzi Aydın Eyüp bölgesinde esnafa katkı sağlayabilecek konular üzerinde görüş alışverişinde bulundu. Remzi Aydın, esnafın her zaman yanında durduklarını belirterek, kaybolmaya yüz tutmuş meslekleri de canlandırmak istediklerini belirtti. Remzi Aydın’a kaybolmaya yüz tutmuş mesleklere verdiği destek için teşekkür eden Başkan Faik Yılmaz birlikte yeni bir projeye imza atabileceklerini söyledi.

Öte yandan İSTESOB gibi Makedonya’daki Yörük Türklere kucak açan Eyüp Belediyesi, Balkanlardaki soydaşlara yönelik desteklerinin süreceklerini kaydetti.DSC_3580

FAİK YILMAZ “PROJELERE AÇIĞIZ”

İSTESOB Başkanı Faik Yılmaz, İSTESOB’un Avrupa Birliği,  İstanbul Kalkınma Ajansı ve birçok kurumla başarılı projelere imza attığını kaydederken, esnafa katkı sağlayacak her projenin içinde olmaya hazır olduklarını ifade etti.

İSTESOB anı defterini imzalayan Remzi Aydın’a daha sonra Başkan Faik Yılmaz tarafından bir plaket takdim edildi.