ESNAF FUARLARLA DÜNYAYA AÇILIYOR

ESNAF FUARLARLA DÜNYAYA AÇILIYOR

Sektörün en büyük etkinliği olan Güzellik& Bakım 2016 fuarı, yeniliklerin ve ilginç tasarımların ön plana çıktığı bir görsel şova dönüştü. Fuarda, İstanbul Kadın Kuaförleri Manikürcüleri Esnaf Odası ve İstanbul Güzellik Uzmanları Esnaf Odası da yerlerini aldı ve esnafın yeteneğini ulusal ve uluslararası alanda duyurulmasını sağladı.

Esnaf odaları birbiri ardına katıldıkları fuarlarla dünyaya açılıyor. 10-13 Mart tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenlenen Güzellik & Bakım fuarına 8 ülkeden 518 marka katıldı. İSTESOB Başkanı Faik Yılmaz da fuarda bulunan odalara desteğini gösterdi ve,” Yenilikleri yakalamak, takip etmek isteyenler mutlaka fuarlarda boy göstermeli. Fuarda yer alan odalarımızı bu açıdan tebrik ediyorum. Meslekleri adına çok doğru bir icraatta bulunuyorlar” dedi.

İstanbul Kadın Kuaförleri Esnaf Odası da fuarın en renkli etkinliklerinden birine imza attı. Farklı ülkelerden katılımcılar, en yeni trendde saç kesimi yaparak birincilik için yarıştılar.

BAŞKAN FAİK YILMAZ’A ÖDÜL

IMG_0012

İstanbul Kadın Kuaförleri Manikürcüleri Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Oktay Erkal, fuara katkılarından ve esnaf odalarına desteğinden ötürü İSTESOB Başkanı Faik Yılmaz’a plaket takdim etti. Başkan Yılmaz, fuarın başarıyla geçtiğini ifade ederken, ilerleyen yıllarda da daha başarılı işlere imza atılacağından emin olduğunu söyledi.