2022 HİZMET İÇİ EĞİTİM SEMİNERİ YAPILDI

İstanbul Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği 2022 Yılı Hizmet İçi Eğitim ve Değerlendirme Semineri yoğun bir eğitim programıyla gerçekleşti. Oda başkanları ve yöneticilerinin katıldığı seminerde, mevzuat, esnaf odalarının hizmet kalitesinin geliştirilmesi noktasında eğitimler verildi.

5362 Sayılı Esnaf ve Sanatkarlar Meslek Kuruluşları Kanunu kapsamında düzenlenmesi zorunlu olan seminer programında Erçin Üstün Kimmet, Ticaret Uzmanları Canan Yıldız ve Nazan Zer Irak tarafından sunumlar yapıldı. Oda başkanları da söz alarak çeşitli konularda görüşlerini Bakanlık temsilcilerine iletme fırsatı buldular.

EĞİTİMLER DEVAM EDECEK

Seminerin açılış konuşmasını yapan Birlik Başkanı Faik Yılmaz, “Her eğitim seminerinde olduğu gibi, kapsamı ve içeriği bakımından zengin, kurumlarımıza son derece fayda sağlayacağına inandığımız bir eğitim programı hazırladık. İnşallah bu eğitim seminerini, hakkıyla değerlendirir, verimli sonuçlar alırız. Birliğimize bağlı meslek odalarının yöneticilerine, genel sekreterlerine, oda personellerine, oda üyesi esnaf ve sanatkarımıza, hizmet kalitelerinin artması ve kendilerini geliştirebilmeleri amacıyla yıl boyunca eğitimler veriyor, projeler üretiyoruz. Bu anlayışla da devam etmeye, meslek kuruluşları arasında öncü olmaya devam etmek istiyoruz.” dedi.

Seminer, katılımcılar sertifikalarının verilmesinin ve toplu hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından sona erdi.