İstanbul Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği / İSTESOB

İNTERNET KAFECİLER, OTO LASTİKÇİLER VE AVİZECİLER BAŞKANLARINI SEÇTİ

Bugün gerçekleşen olağan genel kurullarda İnternet Kafeciler Esnaf Odasının yeni başkanı Ümit Büyük olurken, İstanbul Oto Lastik Yedek Parça İmalatçı ve Satıcıları Esnaf Odasında Aydın Can, İstanbul Avize İmalatçıları ve Satıcıları Odasında Mehmet Şirin Arguç başkan seçildi.

İNTERNET KAFECİLERDE ÜMİT BÜYÜK SEÇİLDİ

Ümit Büyük ve Nurettin Ayaz’ın başkanlık için aday olduğu İnternet Kafeciler Esnaf Odasının olağan genel kurulunda başkanlığa Ümit Büyük seçildi.

Metin Baltaoğlu’nun başkanlıktan ayrılmasının ardından yakın dönemde görev başına gelen Ümit Büyük girdiği ilk seçimden başarıyla ayrıldı. Ümit Büyük’ün 84 oy alarak başkanlığa seçildiği genel kurulda Nurettin Ayaz 72 oy aldı.  Genel kurulda okunan raporlar oy birliği ile kabul edilirken; Türkiye Kahveciler, Kıraathaneciler, Büfeciler Esnaf ve Sanatkarlar Federasyonu’ndan ayrılma kararı alındı. Gerekçe olarak ise NACE kodlarında yapılan değişiklik sonrası internet kafe işletmeciliği ile kıraathanecilik mesleklerinin birbirinden ayrılmış olması gösterildi.

Divan başkanlığını İSTESOB Başkan Vekili Mesut Şengün, divan vekilliğini İSTESOB Disiplin Kurulu Üyesi Resul Taşçı’nın yaptığı olağan genel kurul Acıbadem’de Aktaş Düğün Salonunda düzenlendi.

OTO LASTİKÇİLERDE BAŞKAN BİR KEZ DAHA AYDIN CAN

İstanbul Oto Lastik Yedek Parça İmalatçı ve Satıcıları Esnaf Odasının olağan genel kurulunda Aydın Can yeniden seçildi.

İSTESOB toplantı salonunda düzenlenen olağan genel kurulda Aydın Can ve yönetimi tek listeyle girdi. Genel kurulun  divan başkanlığını İSTESOB Yönetim Kurulu Üyesi Engin Türkmen, divan vekilliğini ise İSTESOB Yönetim Kurulu Üyesi Mahir Ereke yaptı. Olağan genel kurulda okunan raporlar oy birliği ile kabul edildi.

AVİZECİLERDE BAŞKAN MEHMET ARGUÇ 

Mehmet Keklik ‘in aday olmadığı  İstanbul Avize İmalatçıları ve Satıcıları Odasının olağan genel kurulunda başkanlığa Mehmet Şirin Arguç  seçildi.

Mehmet Arguç ’un tek listeyle girdiği olağan genel kurulun divan başkanlığını İSTESOB Başkan Vekili Mustafa Uzun, divan vekilliğini ise İSTESOB Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Osmanoğlu yaptı. Olağan genel kurulda okunan raporlar oy birliği ile kabul edildi.

Exit mobile version